BIO produkty

V tyrolských lesích a z květinových luk shromažďují včely tyrolský bio horský med. Včelař Bernhard Bichler z Rettenschössu - učinil včelařství vášní a vyrábí tuto vynikající...

Když dáme dohromady nejkvalitnější tyrolské bio mléko a bio čokoládu dostaneme skvělou, poctivou čokoládu, která je kromě kakaa a mléka plná tvrdé práce a vášně. #heumilch...

Tento přirozeně zakalený bio jablečný ocet je vyroben z nejlepších jihotyrolských a trentinských bio jablek. Ideální do salátů nebo omáček.

Rodina Kostnerů vyrábí od roku 1933 v Mayrhofenu v Zillertalu chléb a pečivo. Pečivo se vyrábí od roku 1984 podle přísných ekologických pokynů. Špalda pro tento křupavý chléb...

Přepuštěné máslo BIO vom BERG se vyrábí v mlékárně Walchsee a ručně se plní do sklenic. Tento tradiční produkt se v Tyrolsku používá k pražení a fritování díky svému vysokému...