Tyrolské lahůdky

V tyrolských lesích a z květinových luk shromažďují včely tyrolský bio horský med. Včelař Bernhard Bichler z Rettenschössu - učinil včelařství vášní a vyrábí tuto vynikající...

Když dáme dohromady nejkvalitnější tyrolské bio mléko a bio čokoládu dostaneme skvělou, poctivou čokoládu, která je kromě kakaa a mléka plná tvrdé práce a vášně. #heumilch...

Tento přirozeně zakalený bio jablečný ocet je vyroben z nejlepších jihotyrolských a trentinských bio jablek. Ideální do salátů nebo omáček.

Rodina Kostnerů vyrábí od roku 1933 v Mayrhofenu v Zillertalu chléb a pečivo. Pečivo se vyrábí od roku 1984 podle přísných ekologických pokynů. Špalda pro tento křupavý chléb...

Dýňová semínka ze štýrské dýňové oblasti, Mají zaručen původ a čistotu produku ( chráněnou zeměpisnou značkou), Bez přísad a konzervačních látekPřírodní

Dýňová semínka ze štýrské dýňové oblasti, Mají zaručen původ a čistotu produku ( chráněnou zeměpisnou značkou), Bez přísad a konzervačních látekSolená a pražená

100% olej z dýňových semínek z prvního lisování. Svou kvalitou si vysloužil Štýrskou pečeť kvality. Výborný do salátů nebo třeba na vanilkovou zmrzlinu.

Zelenina a olivy plněné smetanovým sýrem s alespoň 40% obsahem tuku v sušině. V řepkovém oleji, Tepelně ošetřeno.

Specialita z první hořčicové manufaktury. Tyrolská výroba podle původního receptu. Jemně hořkosladká chuť, bez konzervačních látek.