Kančí klobása (4ks)

Skvělá chuť: Díky vysoce kvalitnímu koření (pepř a česnek) je naše kančí klobása/ vzduchem sušený salám mírně pikantní. Velmi nízký obsah tuku v každém kousku našich salámových tyčinek dodává každému soustu optimální požitek z masa. Kouř z bukového dřeva dodává našemu kančímu salámu požadovanou kvalitu, která činí rakouské speciality tak výjimečnými.


Široké využití: Naše kančí klobásy se skvěle hodí na večírky, jako společník na túry nebo pro společný večer s přáteli. Oblíbená je také u rodin s dětmi, na svačiny do školy nebo školky. Zabalení klobás je díky své dlouhé trvanlivosti ideální také jako dárek pro vaše blízké.


Dlouhá tradice: Sušená klobása se zvěřinou ze Söll se vyrábí ručně podle starého receptu v rodinném podniku. Známé řeznictví Ager zpracovává pro naši salámovou pochoutku jen to nejkvalitnější maso, díky čemuž jsou naše kančí Kaminwurzen tak oblíbené na našich stáncích.


Původ a historie: Klobásy jsou za studena uzené a na vzduchu sušené syrové klobásy z hovězího masa a vepřového hřbetu. Alternativně se zpracovává také kančí maso. Název Kaminwurzen pochází z původního způsobu uzení. V mnoha zemědělských usedlostech bývala v komíně ve střešním krovu umístěna udírna, v níž sedláci nechávali zrát zásoby klobás.


Výroba a kvalita: Ručně vyráběný 100% kančí Kaminwurzen je vyroben z nejkvalitnějšího masa a je uzavřen v přírodním střívku. Čím déle se suší na vzduchu, tím je masitější na skus. Následné uzení na bukovém dřevě zaručuje trvanlivost a chuť.

 

Můžeme doručit do:
7.5.2024
Skladem (2 ks)
140 Kč 35 Kč / 1 ks
Kategorie: Tyrolské uzeniny
Hmotnost: 0.025 kg

Skvělá chuť: Díky vysoce kvalitnímu koření (pepř a česnek) je naše kančí klobása/ vzduchem sušený salám mírně pikantní. Velmi nízký obsah tuku v každém kousku našich salámových tyčinek dodává každému soustu optimální požitek z masa. Kouř z bukového dřeva dodává našemu kančímu salámu požadovanou kvalitu, která činí rakouské speciality tak výjimečnými.


Široké využití: Naše kančí klobásy se skvěle hodí na večírky, jako společník na túry nebo pro společný večer s přáteli. Oblíbená je také u rodin s dětmi, na svačiny do školy nebo školky. Zabalení klobás je díky své dlouhé trvanlivosti ideální také jako dárek pro vaše blízké.


Dlouhá tradice: Sušená klobása se zvěřinou ze Söll se vyrábí ručně podle starého receptu v rodinném podniku. Známé řeznictví Ager zpracovává pro naši salámovou pochoutku jen to nejkvalitnější maso, díky čemuž jsou naše kančí Kaminwurzen tak oblíbené na našich stáncích.


Původ a historie: Klobásy jsou za studena uzené a na vzduchu sušené syrové klobásy z hovězího masa a vepřového hřbetu. Alternativně se zpracovává také kančí maso. Název Kaminwurzen pochází z původního způsobu uzení. V mnoha zemědělských usedlostech bývala v komíně ve střešním krovu umístěna udírna, v níž sedláci nechávali zrát zásoby klobás.


Výroba a kvalita: Ručně vyráběný 100% kančí Kaminwurzen je vyroben z nejkvalitnějšího masa a je uzavřen v přírodním střívku. Čím déle se suší na vzduchu, tím je masitější na skus. Následné uzení na bukovém dřevě zaručuje trvanlivost a chuť.

 

 

Výživové údaje ve 100g

Energetická hodnota (kJ/kcal)

1905/459

Tuky (g)

38

Z toho nasycené mastné kyseliny (g)

16,2

Sacharidy (g)

1,7

Z toho cukry (g)

1,1

Bílkoviny (g)

27,4

Sůl (g)

4,7

Vláknina (g)

0,5

 

Takto pro Vás vše zabalíme

 

Všechny naše produkty jsou od malých výrobců z Tyrolska

 

Zpět do obchodu