Jelení klobása (2ks)

Skvělá chuť: Díky vysoce kvalitnímu koření je naše jelení klobása/ vzduchem sušený salám mírně pikantní. Velmi nízký obsah tuku v každém kousku našich salámových tyčinek dodává každému soustu optimální požitek z masa. Kouř z bukového dřeva dodává našemu jelenímu salámu požadovanou kvalitu, která činí rakouské speciality tak výjimečnými.


Široké využití: Naše jelení salámy se skvěle hodí na večírky, jako společník na túry nebo pro společný večer s přáteli. Oblíbená je také u rodin s dětmi, na svačiny do školy nebo školky. Zabalení klobás je díky své dlouhé trvanlivosti ideální také jako dárek pro vaše blízké.


Dlouhá tradice: Sušená klobása se zvěřinou ze Söll se vyrábí ručně podle starého receptu v rodinném podniku. Známé řeznictví Ager zpracovává pro naši salámovou pochoutku jen to nejkvalitnější maso, díky čemuž jsou naše jelení Kaminwurzen každoročně absolutním bestsellerem z Rakouska.


Původ a historie: Klobása je za studena uzená a na vzduchu sušená syrová klobása z hovězího masa a vepřového hřbetu. Alternativně se zpracovává také jelení maso. Název Kaminwurzen pochází z původního způsobu uzení. V mnoha zemědělských usedlostech bývala v komíně ve střešním krovu umístěna udírna, v níž sedláci nechávali zrát zásoby klobás.


Výroba a kvalita: Ručně vyráběný Jelení Kaminwurzen je vyroben z nejkvalitnějšího masa a je uzavřen v přírodním střívku. Díky poměru rakouské zvěřiny 60 % a vepřového masa 40 % je klobása obzvláště libová a obsahuje pouze asi 40 % tuku. Čím déle se suší na vzduchu, tím je masitější na skus. Následné uzení na bukovém dřevě zaručuje trvanlivost a chuť.

Můžeme doručit do:
2.5.2024
Skladem (>10 ks)
118 Kč 59 Kč / 1 ks
Kategorie: Tyrolské uzeniny
Hmotnost: 0.06 kg

Skvělá chuť: Díky vysoce kvalitnímu koření je naše jelení klobása/ vzduchem sušený salám mírně pikantní. Velmi nízký obsah tuku v každém kousku našich salámových tyčinek dodává každému soustu optimální požitek z masa. Kouř z bukového dřeva dodává našemu jelenímu salámu požadovanou kvalitu, která činí rakouské speciality tak výjimečnými.


Široké využití: Naše jelení salámy se skvěle hodí na večírky, jako společník na túry nebo pro společný večer s přáteli. Oblíbená je také u rodin s dětmi, na svačiny do školy nebo školky. Zabalení klobás je díky své dlouhé trvanlivosti ideální také jako dárek pro vaše blízké.


Dlouhá tradice: Sušená klobása se zvěřinou ze Söll se vyrábí ručně podle starého receptu v rodinném podniku. Známé řeznictví Ager zpracovává pro naši salámovou pochoutku jen to nejkvalitnější maso, díky čemuž jsou naše jelení Kaminwurzen každoročně absolutním bestsellerem z Rakouska.


Původ a historie: Klobása je za studena uzená a na vzduchu sušená syrová klobása z hovězího masa a vepřového hřbetu. Alternativně se zpracovává také jelení maso. Název Kaminwurzen pochází z původního způsobu uzení. V mnoha zemědělských usedlostech bývala v komíně ve střešním krovu umístěna udírna, v níž sedláci nechávali zrát zásoby klobás.


Výroba a kvalita: Ručně vyráběný Jelení Kaminwurzen je vyroben z nejkvalitnějšího masa a je uzavřen v přírodním střívku. Díky poměru rakouské zvěřiny 60 % a vepřového masa 40 % je klobása obzvláště libová a obsahuje pouze asi 40 % tuku. Čím déle se suší na vzduchu, tím je masitější na skus. Následné uzení na bukovém dřevě zaručuje trvanlivost a chuť.

 

Výživové údaje ve 100g

Energetická hodnota (kJ/kcal)

1942/469

Tuky (g)

38,9

Z toho nasycené mastné kyseliny (g)

17,5

Sacharidy (g)

1,5

Z toho cukry (g)

1,1

Vláknina (g)

1

Bílkoviny (g)

27,6

Sůl (g)

3,93

 

Takto pro Vás vše zabalíme

 

Všechny naše produkty jsou od malých výrobců z Tyrolska

 

Zpět do obchodu