Ostatní tyrolské lahůdky

V tyrolských lesích a z květinových luk shromažďují včely tyrolský bio horský med. Včelař Bernhard Bichler z Rettenschössu - učinil včelařství vášní a vyrábí tuto vynikající...

Když dáme dohromady nejkvalitnější tyrolské bio mléko a bio čokoládu dostaneme skvělou, poctivou čokoládu, která je kromě kakaa a mléka plná tvrdé práce a vášně. #heumilch...

100% jablečná šťáva přirozeně zakalená. Pochází z jablečných sadů Haiming a Inzing. Kvalitu zaručuje Tyrolská pečeť kvality. Vyvážená směs sladkých a kyselých odrůd jablek a...

Jablečný ocet Je ideální pro jemné omáčky a saláty.

Rodina Kostnerů vyrábí od roku 1933 v Mayrhofenu v Zillertalu chléb a pečivo. Pečivo se vyrábí od roku 1984 podle přísných ekologických pokynů. Špalda pro tento křupavý chléb...

Křupavý chléb s fenyklem a kmínem, vyroben z Bio žitné (82%) a pšeničné mouky. Ideálně se hodí k sýrovým mísám na chroupání. #bio

Specialita z první hořčicové manufaktury. Tyrolská výroba podle původního receptu. Jemně hořkosladká chuť, bez konzervačních látek.